Νίκος Σεϊρεκλίδης

Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής & Τεχνικός Εφαρμογών Internet.

Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

+ (Τεχνικός Δικτύων Απόφητος ΤΕΕ)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Λειτουργικό σύστημα MS-DOS, Windows MS Office (Word, Excel, Access, Power Point)

Γλώσσες προγραμματισμού: Java, C+, C++, C#, Php, Html, Sql.

Γνώσεις συναρμολόγησης και συντήρησης Υ/Η , Format, Απομάκρυνση Ιών.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων:

WordPress – Joomla – Frontpage – Dreamweaver – Drupal – PrestaShop – Opencart

Γνώσεις άλλων προγραμμάτων Artisteer – Photoshop – Corel Draw – Pinnacle (

Virtual Dj, Traktor, Sam broadcast, Mixmeister, Adobe Audition, Cool Edit Pro )

 

Ο Νίκος Σεϊρεκλίδης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1990 στην Έδεσσα.
Στα 18 του αποφοίτησε απο το ΤΕΕ (Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο) στον τομέα της πληροφορικής ως τεχνικός δικτύων.

Στη συνέχεια σπούδασε στο ΙΕΚ Ακμή Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής όπως και Τεχνικός Εφαρμογών Internet απ’όπου αποφοίτησε το 2010.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση τω σπουδών του, αφού τελείωσε την θητεία του στον Ε.Σ. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο του internet έχοντας στο πλευρό του πάντα τον πατέρα του Φίλιππο και την αδερφή του Νούλα η οποία έχει σπουδάσει στον τομέα Φωτογραφίας, στήνοντας έτσι την πρώτη ιστοσελίδα AllInShopping.gr η οποία υπάρχει μέχρι και σήμερα και απευθύνετε σε ελεύθερους επαγγελματίες ως επαγγελματικός οδηγός αγοράς.
Ταυτόχρονα δούλευε και με άλλες σελίδες τοπικών επιχειρήσεων, όπως επίσης κάποιες από τις ασχολίες του ήταν η μουσική ώς dj και το ραδιόφωνο.

Το 2012 του παραχωρείτε η διεύθυνση της επιχείρησης του πατέρα του (Φωτογράφος) επεκτείνοντας την με το τμήμα Βασικές Υπηρεσίες Διαδικτύου.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, παράλληλα με την Έδεσσα δραστηριοποιήται και στην Θεσσαλονίκη για 9 μήνες, όπου συνεργάστηκε πάνω στο κομμάτι της διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος  για την επιχείρηση Κογχυλάκης Α.Ε. μια συνεργασία που του απέφερε αρκετή εμπειρία πάνω στην διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Ταυτόχρονα στην περίοδο διαμονής του στην Θεσσαλονίκη συνεργάστηκε και με άλλες επιχειρήσεις κατασκευάζοντας Δυναμικές Ιστοσελίδες, Ηλεκτρονικά καταστήματα όπως και σελίδες για ξενοδοχεία ενοικιάσεις κλπ.

Αφού έκλεισε κάποιες από τις συνεργασίες του στην Θεσσαλονίκη και κάποιες από αυτές συνεχίζει να τις διαχειρίζεται, επιστρέφει και πάλι μόνιμα στην Έδεσσα τον Σεπτέμβριο του 2014.
Τον Ιανουάριο του 2015 η οικογενειακή επιχείρηση αννεώνεται και πλέον με τον νέο διακριτικό τίτλο Arts & New Media Seireklidis ανοίγει το πρώτο υποκατάστημα της στο οποίο μεταφέρει σε αυτό τις Υπηρεσίες Διαδικτύου, Service H/Υ, και Studio Φωτογράφισης.

Σήμερα η Arts & New Media Seireklidis παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης (Γάμος-Βάπτιση- Δαφημιστικές και Γενικές επαγγελματικές Φωτογραφίσεις), κατασκευή ψηφιακών άλμπουμ τα οποία γίνονται χειροποίητα και με εγγύηση εφόρου ζωής, Ψηφιακές εκτυπώσεις, Υπηρεσίες διαδικτύου (Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων) όπως και φιλοξενία – διαχείριση – προώθηση ιστοσελίδων.

 Το ανήσυχο επαγγελματικό πνεύμα του Νίκου Σεϊρεκλίδη και οι ανοιχτοί ορίζοντες που βλέπει μπροστά του, εγγυώνται την περαιτέρο ανάπτυξη της Arts & New Media Seireklidis παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτόμες ιδέες και δράσεις με το βλέμα και το μυαλό πάντα ένα βήμα μπροστά προς όφελος όσων τον εμπιστεύονται.
Support