Συμβατότητα με συσκευές Android & iOS

Retro_Mac_Plus_Icon_101calculadoras-android

Μια πολύ σημαντική αλλαγή στον αλγόριθμο αναζήτησης έρχεται από την google, η οποία ανακοίνωσε ότι οι ιστοσελίδες που είναι φιλικές προς κινητές συσκευές θα έχουν υψηλότερη κατάταξη στην σελίδα αναζήτησης. Η αλλαγή αυτή θα έχει σημαντικά οφέλη σε όλες τις αναζητήσεις που γίνονται από κινητές συσκευές σε όλο τον κόσμο και το αποτέλεσμα της αλλαγής θα είναι ότι οι χρήστες θα βρίσκουν ποιοτικότερα αποτελέσματα.

Εμείς στην iframe έχουμε προτεραιότητα τις καινοτόμες λύσεις και το σύνολο των πελατών μας χρησιμοποιούν στις ιστοσελίδες τους responsive web design δηλαδή οι ιστοσελίδες είναι φιλικές προς κινητές συσκευές, tablet κτλ.

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε να ξέρετε αν είναι φιλική σε κινητές συσκευές κάντε τον Έλεγχο συμβατότητας με κινητές συσκευές με το επίσημο εργαλείο της Google.

Έλεγχος συμβατότητας

 

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας με Responsive Web Design είναι δύσκολη υπόθεση και χρειάζεται πολλές γνώσεις τόσο σχεδιαστικά όσο και στον προγραμματισμό. Παρόλα αυτά το responsive web design φαίνεται να είναι η λύση για όσα ξέρουμε για το διαδίκτυο σήμερα. Μια ιστοσελίδα πρέπει να εξυπηρετεί τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων, να είναι γρήγορη και φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Βέβαια κάθε project είναι ξεχωριστό αλλά με το RWD καλύπτουμε σχεδόν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μιας ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε σχετικά με την συμβατότητα της ιστοσελίδας σας με κινητές συσκευές.

Support