Πρώτη προωθητική προσφορά της Arts&New Media Seireklidis για το πιο σημαντικό παράγοντα της ζωής μας..

Προωθούμε την Υγεία!

Η προσφορά μας παρέχει σε όλα τα Ιατρεία την κατάλληλη προβολή στο διαδίκτυο, όπως και το πλεονέκτημα της επικοινωνίας με το κοινό.
Ενημερώστε το κοινό σας σχετικά με τις εξετάσεις που παρέχει το Ιατρείο σας όπως και τα μέτρα πρόληψης που θα πρέπει να ακολουθούν.

Η προσφορά μας σας παρέχει τα εξής:
• Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας
• 1 μήνα πληρωμένη προώθηση στο Google αξίας 100€
• Δυνατότητα αρθρογράφισης
• Παρουσίαση της ιστοσελίδας του ιατρείου σας στο EdessaNews.gr
• Επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας (30 χλμ από την έδρα μας, Έδεσσα)
• Εγγύηση μοναδικού design με βάση τον χώρο του ιατρείου σας
• Απεριόριστα εταιρικά mail τύπου (info@iatreio.gr)

Τοποθετηθείτε ως εμπειρογνώμων στον τομέα σας, χτίστε άμεσα εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο μυαλό των νέων ασθενών σας, και ξεχωρίστε από άλλους επαγγελματίες υγείας της περιοχής σας.
Με πολλούς ιστότοπους που δημοσιεύουν άρθρα δωρεάν, μπορείτε επίσης να έχετε δωρεάν, εύκολη διαφήμιση, όταν δημοσιεύετε αυτά τα άρθρα στο διαδίκτυο ή στην ιστοσελίδα σας.

Σκεφτείτε επίσης την δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και σε προσωπικές ιστοσελίδες, όπου παρατηρείται έντονη διαδραστικότητα. Εκατομμύρια άνθρωποι ανατρέχουν στο διαδίκτυο για να αναζητήσουν πληροφορίες, και αν τους προσφέρετε αξιόλογη πληροφόρηση, σίγουρα θα επιτύχετε την επέκταση της φήμης σας.

Επιπλέον, οι εκθέσεις και τα άρθρα συνεχίζουν να “δουλεύουν” για σας, για αρκετό διάστημα μετά την συγγραφή τους. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το όνομά, τις πιστοποιήσεις, τη διεύθυνση του ιατρείου, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να μπορούν να σας βρίσκουν εύκολα.

Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη ιστοσελίδα στην τιμή των 290€ + Φ.Π.Α. από την αρχική τιμή των 490€ + Φ.Π.Α. για όλο τον μήνα Μάρτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2381500243 ή στο 6977126101.

Συμπληρώστε την αίτηση
0

Publication author

offline 11 λεπτά

Arts&New Media Seireklidis

0
Comments: 0Publics: 81Registration: 07-03-2015
Authorization
*
*

fourteen + 17 =

Registration
*
*
*

4 × five =

Password generation

three × 4 =

Supportscreen tag