ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για την συμμετοχή σας στην προσφορά Μαρτίου συμπληρώστε τα στοιχεία σας μέχρι 31/3/2018

 


 

Οι ιστοσελίδες της προσφοράς θα κατασκευαστούν με σειρά προτεραιότητας η οποία θα κριθεί απο την ημερομηνία παράδοσης της αίτησης στο κατάστημα μας.

Το κόστος για όλες τις ιστοσελίδες σε οποιοδήποτε ιατρείο θα είναι το ίδιο (290€ + ΦΠΑ) στο οποίο συμπεριλαμβάνεται διαφημιστική καμπάνια στην Google αξίας 100€ για 1 μήνα η οποία θα ενεργοποιηθεί την ημέρα παράδοσης της ιστοσελίδας.

Η ανανέωση της ιστοσελίδας και του domain θα γίνεται μια φορά τον χρόνο και το κόστος της θα είναι 85€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ( Το παρόν ποσό για τον πρώτο χρόνο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή κατασκευής 290€ + Φ.Π.Α. και δεν χρειάζεται να πληρωθεί έξτρα.)

Ο τρόπος πληρωμής της ιστοσελίδας θα λειτουργεί καταβάλλοντας το 50% του ποσού (290€+ΦΠΑ) μετά την έγκριση της αίτησης σας και η εξόφληση της θα γίνεται την ημέρα που ο πελάτης θα παραλάβει κωδικούς εισόδου για την προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο χρόνος παράδοσης της ιστοσελίδας σας όπως και της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση στον χώρο σας (εφόσον το ιατρείο σας βρίσκετε σε απόσταση 30χλμ από την έδρα μας, Έδεσσα) , θα σας ανακοινωθεί 3 εργάσιμες ημέρες μετά την παράδοση της αίτησης σας.

Η συγκεκριμένη προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε ιατρεία. Οποιαδήποτε άλλη αίτηση για διαφορετική κατηγορία επαγγέλματος θα απορριφθεί.

Authorization
*
*

17 − 13 =

Registration
*
*
*

three × 3 =

Password generation

19 − thirteen =

Supportscreen tag