Ενημέρωση προϊόντων eShop

Η ενημέρωση των προϊόντων είναι ενα θέμα που απασχολεί πολλούς επαγγελματίες.e-commerse_solution-512

Είναι αλήθεια πως όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες λόγω φόρτου εργασίας δεν έχουν και πολύ ελεύθερο χρόνο για να μπορέσουν να ασχοληθούν σωστά με το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, κάτι που στην ουσία το καταστρέφει.

Αν κάνουμε μια ερεύνα στο διαδίκτυο, σίγουρα θα βρούμε εναν πολύ μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών καταστημάτων τα οποία είτε δεν θα έχουν προϊόντα μέσα, είτε θα είναι υπο κατασκευή είναι θα έχουν εναν πολύ μικρο αριθμό προϊόντων. Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα κακού προγραμματιστή – σχεδιαστή της ιστοσελίδας σας αλλά καθαρά δικό σας για τον οποιοδήποτε λόγο που δεν προλάβατε να ενημερώστε τα προϊόντα σας. Έτσι κάποια μέρα έρχεται η στιγμή που πιστεύετε πως το ηλεκτρονικό κατάστημα σας δεν άξιζε τα χρήματα που ξοδέψατε. Λάθος..

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στηρίζετε καθαρά στα προϊόντα του και στην συχνή του ενημέρωση. Αν δέν υπάρχουν αυτά τα 2 όση διαφήμιση και να κάνετε στην ουσία κάνετε δυσφήμηση της ίδιας της επιχείρησης σας.

Στην Arts & New Media Seireklidis έχουμε διαμορφώσει τα πακέτα μας έτσι ώστε να σας βοηθάμε στην καταχώριση των πρώτων προϊόντων με έναν ικανοποιητικό αριθμό. Φυσικά για κάποιους επαγγελματίες είναι γενικά αδύνατον να ασχοληθούν ακόμα και αν εμείς τους έχουμε καταχωρίσει τα πρώτα προϊόντα. Γιαυτό κάναμε και το πακέτο Full Management με το οποίο αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας σας ( ενημέρωση προϊόντων, newsletters, social media κλπ ) με μία μηνιαία συνδρομή η οποία είναι σίγουρα πιο οικονομική απο το να προλάβετε κάποιον μόνο για αυτή τη δουλειά.

Support