Σχετικά με μας

Η ArtsNew Media, είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του interactive marketing και της επικοινωνίας.
Είμαστε ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο, με διαφορετικά ερεθίσματα και προτιμήσεις που όλα αυτά τα στοιχεία συντελούν στην μοναδικότητα μας όσον αφορά την διαφορετικότητα των αντιληψεών μας και την πολυγνωμία μας στο πώς θα δούμε και θα εκτιμήσουμε ένα θέμα αλλά κυρίως πώς θα το αποδώσουμε και θα το εκφράσουμε μέσα απο μια ιστοσελίδα, μέσα απο μια φωτογραφία.
Μας ενώνει ένας κοινός στόχος.
Να δημιουργούμε, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, έργα που ξεχωρίζουν και μας γεμίζουν με ικανοποίηση.
Απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να αναδείξουν και να διευρύνουν τις δυνατότητες τις επιχείρησης τους μέσα από το internet, μετατρέποντας το σε αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδραστικού, διαδικτυακού marketing, ελκυστικής και δυναμικής προβολής σας στο διαδίκτυο, που πιστεύουμε είναι και το πιο σημαντικό.
Προσφέρουμε καθοδήγηση στους αρχάριους σχετικά με τους διάφορους τρόπους καταχώρισης στις μηχανές αναζήτησης, ενώ προσφέρουμε και συμβουλές σχετικά με το πώς να παραμείνουν στις κορυφαίες θέσεις μιας λίστας.
Έχουμε αναπτύξει το δικό μας σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System), δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα, την ασφάλεια, την επεκτασιμότητα και την ευκολία στη χρήση.

Πραγματοποιούμε Κάθε σας Ιδέα! Με Υπηρεσίες στα δικά σας μέτρα.

Η ArtsNew Media εξακολουθεί να εξελίσσεται και να επαναπροσδιορίζεται και η κουλτούρα της διαφήμισης εξελίσσεται παράλληλα με αυτό. Η εξελιγμένη τεχνολογία που θέτουμε στη διάθεση της εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κυβερνοχώρο μερικούς δημιουργικούς τρόπους για να κάνει γνωστή την παρουσία της και ιδιοφυείς μεθόδους για την αναζήτηση αποτελεσμάτων.

Το περιβάλλον της διαδικτυακής προβολής σας μέσω του ArtsNew Media, είναι απολύτως στοχευμένο στο αποτέλεσμα. Προσφέρουμε ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης της στρατηγικής και της προσέλκυσης του στοχευμένου κοινού καθώς ενσωματώνουμε εικόνα, ήχο, κίνηση, είναι απολύτως μετρήσιμα και ως πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα μέσα.

Τα διάφορα προϊόντα και οι υπηρεσίες χρειάζονται μοναδικές μεθόδους για να γίνουν γνωστά στο μοναδικό, στοχευμένο κοινό τους.

Πέρα από τις δυνατότητες που καλύπτει ο όρος «παραδοσιακή διαδικτυακή διαφήμιση» (διαφήμιση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, marketing μέσω μηχανών αναζήτησης κ.λπ.), καθώς το Διαδίκτυο αναπτύσσεται από πλευρά πολυπλοκότητας και εξοικείωσης για τους καταναλωτές,

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εμπιστεύονται την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που τους προσφέρουμε μέσω του  Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Δικτύωσης και Διαφήμισης.

Επίσης το τμήμα Φωτογραφίας και Designer Press ετοιμάζει και προωθεί την κατάλληλη για σας διαφημιστική καμπάνια με στόχο την μέγιστη προβολή της επιχείρησής σας.

Εδώ στο Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικής Επιχειρηματικότης και Διαφήμισης είμαστε οπαδοί της δια βίου μάθησης η οποία μας επιτρέπει να διευρύνουμε τις γνώσεις μας, να αναπτύσσουμε την κριτική και στρατηγική μας σκέψη και μας καθιστά εξαιρετικούς σύμβουλους στον τομέα του σχεδιασμού & ανάπτυξης ιστοσελίδων και διαφημιστικής προώθησης. Ο φρέσκος και καινοτόμος τρόπος σκέψης μας σε συνδυασμό με τις πρωτότυπες ιδέες των πελατών μας έχουν ως αποτέλεσμα δυναμικά και καινοτόμα έργα και μακροπρόθεσμους πελατειακούς δεσμούς.

Support